lördag 30 januari 2010

Åh vad skönt med helg! Veckorna går hemskt fort, synd att helgerna går minst lika snabbt. Just nu håller jag tummarna att vi ska slippa magsjuka. Ante fick det i torsdagskväll.. bläää!
Ingen annan av oss har några symptom än, men man vet aldrig, det kan ta upp mot en vecka innan nån annan i familjen ska drabbas, det har vi vart med om förr.
Blev en tidig fredagkväll, somnade halv elva-elva och klev inte upp förrän vid tio.. skönt. Utvilad och lite rastlös nu. Vaknade dock med att jag hade hemskt ont i nacken. Visste inte vad det berodde på först, men det kändes inte som det vanliga onda. Då Ante påminde mig om gårdagens händelse: Jag gjorde en jävulsk vurpa när jag klev in genom dörren och skulle lägga posten på bordet. Hade snö som fastnat under skona och det blev snorhalt! jag skrek nog rätt högt och det small rätt högt när fotoboken som kommit med posten flög i golvet. Oliver blev rädd, skrek och sprang ut igen, haha.. han trodde nog jag slagit ihjäl mig. men det gick bra, slog i handen lite bara... och för att komma till poängen så var det nog vurpan som gjorde att jag nu har jäkligt ont i nacken.. känns som nån sträckning, kan inte böja huvet framåt utan att det tar stopp och gör ont, och så är jag jäkligt öm.

Jaja, nu ska filippa och jag åka till affären och handla lite.. oliver drog till en kompis.
Ante jobbar idag och ska spela poker på casinot i eftermiddag.. Jag hoppas han kommer hem sent, för det kan betyda en bunt pengar ;-) Samtidigt så vill vi ju ha sällskap till lötamyyys (lördagsmys) som Filippa redan surrar om :)
Så handla godis står på inköpslistan...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar